torsdag 30. september 2010

Jippi......endelig:)))


Fru Vimsete er ganske lik Vingle-Petter, han fra Fjordland reklamen som har store problemer med å velge hvilken rett han skal ha til middag. For meg gjelder det egentlig det meste.......se, se en gang til, dra hjem og tenke på det, kanskje dra å se en gang til, tja kanskje...og når jeg endelig har bestemt meg, ja da er det jo fritt :o)

I går soset jeg på Finn.no etter alt og ingenting......kom over et par joggesko som så veldig bra ut. Sjekket info om skoa på Asics sin hjemmeside og vurderte å sende dama en mail angående skoene.......men som vanlig ble det, tar det i morra ikke i dag.
For en gangs skyld var jo det et lykketreff, for i avisen dagen etter fulgte det et bilag fra G-Sport...og av alle ting der var skoene, og til under 1/2 pris. Denne gangen var det ikke noe om og men med kjøpet, så nå er jeg lykkelig eier av at par nye sko, som er hele og pene:)))))
De andre skoa hadde vel gjort sin misjon og vel så det, de var både tråklet og lappet sammen.....når man gremmes over sine egne sko er det vel på tide med et lite bytte :o)

søndag 26. september 2010

Dette er en draum......


Til min kjære mann der ute på bøljan blå......nå er alle våre hytteproblemer løst...jeg har funnet drømmehytta:)))).....johoooo

Denne er som skapt til familien Flint.....

Det eneste vi mangler er myrdiardene til å bygge hytta.......ingen penger ingen drømmehytte :o(((
Må vel stikke fingeren i jorda og erkjenne at det blir vel en hytte i prisklasse oppussningsobjekt som er noe for oss.....tji hi :))

Bildene er tjyvlånt hos Hytteliv......

Litt fysisk fostring på en regnvåt lørdag....


Med en start fra den aller fineste kirka i nord.....Trondenes kirke :))) kan man nu gå et bitte lite stykke av den planlagte 7 km lange "Stien langs sjøen" Planen er at den skal følge strandlinja fra kirka og til Kanebogen.
All honnør til de som har stått på og jobbet som fy for å få dette til :o)

I 2006 lanserte Jim Myrstad dette prosjektet......etter (bitte litt masse)sendrektighet fra dissa politikeran våre, grunneiere og diverse har de endelig kommet godt i gang :o)

Og et lite bilde av en flott regnbue......

tirsdag 21. september 2010

Litjehornet......


I dag ble det en pangstart på toppturen....etter 10 meter var det bare å finne på en profesorisk være tørr på beina heile veien løsning:o) En av gutta va uheldig å trø rett i et gjørmehull......

Bak frøken Fryd ser vi Grytøya med Grøtavær til venstre......den som hadde hatt bare ett bitte lite sommerhus der:))))

Helt på kanten...et lynkjapt bilde tatt av en heller superstresset mor :o)

Nu har vi bare en topp igjen før vi har nok et krus i samlinga, da snakker vi om et kaffekrus....ikke som en av våre håpefulle trudde første året vi var med på Ti på Topp... et krus, ja da snakker vi om et ordentlig cruise som en reise på bøljan blå:)))) Han ble skuffet og litt til når han skjønte at premien for alle turene i skog og fjell var et kaffekrus...

fredag 17. september 2010

Soppjakt.....


På hytta har vi vår egen "hemmelige" sopp plass......
Så mens far var på jakt, skulle mor sanke sopp, som er et must å ha i rypesausen....Frøken Fryd og jeg gikk til sopp plassen med godt mot, hadde med et helt bærenett (i mangel på en kurv) som kom godt med i fjor da......men uten mann og barn til å finne den hersens soppen mellom graset og lauvet, ble fangsten heller dårlig......
Årets kantarelljakt endte med heile 2 stykker......YOHOOOO :o)



HA EN KNAKENDE GOD HELG....

lørdag 11. september 2010

Ripsbærgele.....


I fjor gikk jeg til innkjøp av saftkoker og en mengde med glass for å lage ripsgele....en hel dag dag gikk med til plukking, koking og sylting. For å få plass til alt måtte jeg fyre opp kjøleskapet nede......
Lykkerusen varte helt til dagen derpå når jeg skulle sjekke beholdningen....ikke ett av glassene inneholdt noe som kunne ligne stiv gele :((((
Men men sånn kan det gå....lærte en ting av det...oppskrift er til for å leses :))

Så i år ble det bare et lite plastnett med rips som skulle kokes....leste oppskrifta nøye og alt gikk bra, helt til jeg skulle helle det på glassene. Alle som ett var lekk....SVETT JA :))) Ned i kjeller, hente nye glass, koke de i ekspress fart og få tømt over det som var igjen.
Men denne gangen ble resultaten RIPSGELE..... yohoooo

fredag 10. september 2010

"Sommer og sol".....


Bedre sent enn aldri......nå har vi hatt et supert dupert vær i noen dager. Og ja vi er det vel undt etter en heller våt og kald sommer. Morgenbilde fra verandaen i dag :)
GOD HELG :)))

søndag 5. september 2010

Døgnvill fredag og lørdag...

Fredagsmorningen våknet vi opp til knallblå himmel....etter inntak av en bedre hotellfrokost kjøre vi til Tromsdalen for å ta fjellheisen opp til Fløya. En flott tur med en kanon utsikt over Tromsø og området rundt.



Thomas Dybdahl

Har ikke hørt så mye på Thomas Dybdahl før....vi stresset ikke opp til festivalområdet for å høre på han, men endte ett godt stykke framover i folkemengden før han var ferdig å spille.....Kanonsøte gut :o)


A-HA

Har aldri vært noe fan av A-HA.....den tid når A-HA ble virkelig store, og jenterommene var tapetsert med plakater av gutta......var mitt jenterom tapetsert med bilder av Dolph Lundgren og Sylvester Stallone......

Men bøyer meg i støvet.....og er mega glad jeg fikk med meg avskjedskonserten:)))


The Prodigy

Tja...ikke helt min greie. Angrer mer på at vi ikke karret oss opp tidligere for å høre på Bel Canto og Band of Horses:((

lørdag 4. september 2010

Døgnvill torsdag......


Skambankt fra Jæren
Første gang, både hørt og sett......kule greier :))
Etter Skambankt spilte Kvelertak på Sn@kk scenen før Cyaneed spilte på hovedscenen. Et jenteband fra Alta......det kuleste og beste med den gruppa var klærne :o)
Var ikke sikker på om det var lov å ha med kamera, så det ble dårlig med bilder fra torsdag.


Ozzy.....en sliten og stivbent legende :)))
BUT STILL GOING STRONG

Reisefølge.....

onsdag 1. september 2010

1 dag igjen til Døgnvill.....









I morra setter vi kurs nordover til Døgnvill :o)
A-ha, Madcon, Bel Canto og Ozzy er noen av de jeg skal få meg meg.
Håper bare værgudene er litt på vår side....selv om det ikke ser helt lyst ut...

Geirangerfjorden

På tur ned Ørneveien stoppet vi i ørnesvingen.  Med over 700 000 besøkende hvert år er jeg glad ...