søndag 8. desember 2013

Kilimanjaro……Mti Mkubwa - Shira II

Dag 2          
Det ble brått stopp på bloggen her.....det va jo dumt siden jeg var midt i den største opplevelsen jeg har hatt til nå. Men nu e det skjerpings her og skal skrive ferdig om turen til Kili :))

Turen i dag var delt opp i to etapper, Shira I hvor lunsjen skulle inntas med en påfølgende liten hvilepause før vi tok laus opp til Shira II hvor leirplassen var.

Frokosten bestod av velling, stekt egg, pølse, syltetøy og honning. Vellingen var så som så, men mat må man ha. Avgang rett før klokken åtte. Turen i dag gikk litt trått, vi lå en time etter skjema opp til Shira I. Her fikk vi servert en velsmakende lunsj bestående av kylling, vegetarburger, miffins, egg, nøtter og gulrotsuppe. Maten gikk ned i superfart sånn at vi kunne få en velfortjent powernap...tenkte vi, men vi var ikke før kommet ut av teltet og lagt oss på bakken før guidene hysjet oss av gårde. I dag hadde en av oss en supertung dag. Så slitsom at det var snakk om å snu for å gå ned igjen, men med litt pushing og oppbacking nådde vi målet for dagen. Denne dagen var også den tyngste for meg. Hadde drukket og spist altfor lite fra Shire I til Shira II. En stykk Hilde som mildt sagt ramlet inn teltet på ett allerede oppblåst liggeunderlag. Godt med en grei teltkamerat :)) Kom meg etter litt inntak av sjokolade, nøtter og vann. Speedy Gonzales (Monica) hadde en super dag i sporet...formen var så kanon at hun sprang opp sammen med sherpaene. Dagens middag: gresskarsuppe, pasta, biffstrimler med grønnsakssaus. Vi tok kvelden i halv åttetiden.


To av guidene våre og eggemannen


Turen i dag har gått litt sånn opp og ned og opp igjen.....


Her skulle vi legge på en stein om vi var fornøyde med turen så langt




Innskriving i boka er obligatorisk ved alle leirplasser


En supersliten Hilde som henter seg inn etter dagens tur

Geirangerfjorden

På tur ned Ørneveien stoppet vi i ørnesvingen.  Med over 700 000 besøkende hvert år er jeg glad ...