søndag 25. juli 2010

Sommer sol og grillfest.....





















I dag har vi hatt grillfest sammen med tanter, onkler, søskenbarn og noen av tremenningene............
Når man bor så langt fra hverandre, blir det til at man møtes bare en gang eller to for året. Da e det så skoi å se de minste "begynne på han igjen der de slapp sist gang de møttes". Full rulle, og artig så lenge det vare :))))
Grillfest på tampen av juli, kor man egentlig skal eller bør kunne sitte i sommerklær va en.....Brrrrrrr så kald fornøyelse, heile 8 "sure kalde" varmegrader. Så sommerbekledningen midtsommers va ganske vinterlig :o)
Man kan spøke med at det som oftest er de gamle som prater om været, men nu trur æ nesten alle i nord prater om været. Det e rett og slett ufyselig............gråe skyer, mørkegråe skyer, lave skyer, tunge skyer, regn regn og atter regn..........
De siste dagene har jeg brukt noen timer på å sjekke sydenturer......snart kan jeg de fleste ruter, datoer, priser og tider med utreise fra nord.
Ikkje værsyk lenger, men hakket over. Men vi må vel bare forsette å håpe......uansett så e yr, storm og pent nettsider som blir besøkt relativt hyppig. Vi snakker x antall ganger om dagen.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Geirangerfjorden

På tur ned Ørneveien stoppet vi i ørnesvingen.  Med over 700 000 besøkende hvert år er jeg glad ...