torsdag 6. mai 2010

Hjem kjære hjem...




Etter nesten 7 uker i Ghana var det godt å komme hjem en tur........
Har bare vært hjemme, og storkosa mæ i lag med ongan og gubben:))))
Skal heller ikke legge under en stein at det va særs godt å puste inn frisk, rein luft, sove svalt og godt om natta (kanskje litt vel kaldt), våkne tidlig på morningen av måkeskrik (liker ikke det til vanlig, men uansett en smule bedre enn vaktbikkjene), dusje med skikkelig trykk og varmt vann, vaske klærne i vaskemaskinen:))))))))))))))
Friele kaffe, grov brødskive, middag, uten en smak av ris....tja kommer ikke på mer i farta............Men tenker masse på de andre der nede, og gleder meg til å dra tilbake:))
I dag har vi vært hos fotografen, tatt konfirmasjonsbilde av gutta og gjort ett forsøk på en bildeserie av hele familien, men 6 stykker på en gang e vel ikke det aller enkleste:))))
Når jeg kom hjem hadde vi fått en ny spisestue, og endelig hadde Marimekko gardinene blitt sydd og hengt opp. Stoffet ble kjøpt for nesten 2 år siden, men som vanlig tar ting tid når mor skal ordne opp....... Men nu har det endelig skjedd.....Tusen takk Monica, du er suuuupergod, snill og søkke gjæv:)))

4 kommentarer:

  1. å hvis bare hadde vist kor mye æ glede mæ te du kommer ned hit ijen. STOR klæm:D

    SvarSlett
  2. og æ syns det var såååå koselig å se ho Hilde igjen, men ønske dæ god tur tilbake til Afrika!!! Klemm

    SvarSlett
  3. Fine unga!!! Håpe konfirmasjonen gikk etter alle forventninger og va vellykka!! God tur telbake tel Afrika!!

    SvarSlett
  4. Håper du hadde tid til å kose deg da du var hjemme, og at dagene ikke gikk så alt for fort. Det var synd at æ va hjemme, da du først va hjemme en tur...men no e det jo bare noen uker igjen før en kan ta sommerferie, å det må en vel innrømme at skal gjøre godt :)

    Hilsen Liss-Mari

    SvarSlett

Geirangerfjorden

På tur ned Ørneveien stoppet vi i ørnesvingen.  Med over 700 000 besøkende hvert år er jeg glad ...