søndag 13. juni 2010

Pangstart for Ghana......






















I dag hadde Ghana sin første kamp i FIFA World Cup 2010.....
Etter en tur rundt i nabolaget bestemte vi oss for å teste ut en kinaresteurant i nærområdet, som jeg utrolig nok ikke har sett på de 13 ukene jeg har vært her. Vi bestemte oss like godt for å se kampen her. Serbia-Ghana 0-1:))))
Inne på resteuranten var det en særdeles rolig og avlappende atmosfære, men det var bare til Ghana fikk straffe, og Gyan sørget for 0-1 .........Ghaneserne er rett og slett ikke tamme når det gjelder fotball:))))
Når kampen var over lukket kelneren vinduene opp og trøkket utenfor var helt rått......folk ropte, sang, danset og bilene tutet i ett sett. Skulle minst tro at de var kommet til finalen allerede............men for en glede de viste:))))
På vei hjemover dukket det pluttselig opp fra intet et helt "17.mai" tog med store og små fotballentusiaster.............det var noe hundre som kom dansende, og midt i dette kaoset stod Christel og jeg. Vi skulle egentlig bare krysse veien, men kom oss ikke lenger enn til midtrabatten før vi ble omringet av feirende Ghanesere. En morsom og uventet opplevelse helt på tampen av oppholdet her nede...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Geirangerfjorden

På tur ned Ørneveien stoppet vi i ørnesvingen.  Med over 700 000 besøkende hvert år er jeg glad ...